Промоција на „Книга на Спомените“ – втор дел од трилогијата „Казна на Гревот“

0

Денеска во клубот Матица се случува промоцијата на втората книга од трилогијата „Казна на Гревот- Книга на Спомените“, на Јелена Бачиќ Алимпиќ. Сите љубители на пишаниот збор ќе можат да ја збогатат својата домашна билблиотека со вториот дел од книгата на пистелката.
Kazna za grevot Kniga na spomenite

Имено, таа на промоцијата од првиот дел на книгата “Ноќта кога дојдоа сватовите” присустуваше лично во клубот Матица, каде на своите верни читатели им ги потпишуваше омилените книги од неа.
Тимот на Hybread.mk направи ексклузивно интервју на кое ве потсетуваме во продложение.
Интервју со Јелен Бачиќ Алимпиќ

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.