Привилегијата да се биде дел од семејството на Citroën возила

0

Сега сите сопственици на Citroën возила постари од 3 години имаат причина повеќе да се радуваат. Од Автонова, увозникот на овој француски бренд, ни доаѓа пакет Citroën поволности кој ќе ги поднови сопирачките на вашиот автомобил, а за тоа ќе ви биде потребна многу мала инвестиција.

Што всушност опфаќа овој пакет за возила постари од 3 години?

Првата понуда нуди ПАКЕТ ПРЕДНИ ПЛОЧКИ ОД СОПИРАЧКИ СО ВКЛУЧЕНА ПРОМЕНА веќе за 1.700 денари.
Значи во таа цена покрај плочките од сопирачките ви следува и промена.
Во табелата подолу можете да ја погледате понудата за вашиот модел на Citroën:

фото цитроен 2

 
Втората понуда нуди ПАКЕТ ПРЕДНИ ДИСКОВИ+ПЛОЧКИ ОД СОПИРАЧКИ СО ВКЛУЧЕНА ПРОМЕНА веќе за 4.400 денари.

фото цитроен 3
Но, сервисните изненадувања не завршуваат тука.

До 30.04.2016 година, во сите овластени сервиси на Citroën може да ја искористите сервисната промоција и да си набавите:

БРИШАЧИ со 10% ПОПУСТ.
СВЕЌИЧКИ И ГРЕАЧИ со 15% попуст.

фото цитроен 4

фото цитроен 6

 

Па затоа, не чекајте. Искористете ги овие намаленија, и освежете го и подмладете го вашето Citroën возило уште денес.

Повеќе информации, на следниот линк: http://www.citroen.com.mk/promotsii/

 

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.