Презентација на новата Clinique Sculptwear линија за обликување на лице

0


Минатата недела, на 30.09 (среда) со почеток во 13 часот се одржа презентација за новиот линија за обликување на лицето на брендот Clinique.

 

Презентацијата ја држеше Глорија Мапилеле – Тодоровиќ која е ексклузивен едукатор за Clinique на Балканот. Станува збор за високо ефективен серум за лице и врат кој помага за видливо затегнување на кожата и и дава младешки сјај и хидратација.

Со помош на серумот за лице и врат Sculptwear Lift & Contour Serum, кожата моментално станува поцврста и позатегната. Видливите ефекти се постигнуваат со помош на трите состојки од кои се составен серумот: екстракт од бадемово семе, екстракт од црвени алги и екстракт од семки од соја.

8

11Целта на овој настан беше вработените компанијата и експертите за шминка да се запознаат со позитивните страни со користењето на Clinique серумот за лице. За време на презентацијата беа присутни повеќе од 60-тина луѓе.
6
9
8
25
24
21
14