Познатите позираат за време на наградите „Златен Глобус“

0

Талентираната холанѓанска двојка ви ги претставува неверојатните портрети од церемонијата на 73-тото доделување на наградите „Златен Глобус“.

Модните форографи кои доаѓаат од Холандија, Inez Lansverde и Vinod Matadin се светски позната двојка и работат под името Inez & Vinod. Изминатиот викенд присуствуваа на 73-тото доделување на наградите „Златен Глобус“ во Беверли Хилс каде што имаа поставено и свое мини студио зад сцената, подготвени да ги пречекуваат победниците и презентерите со кратка фото сесија.

Тие направија неверојатни портрети со ѕвездите од црвениот килим во нивниот препознатилив црно-бел стил.
Двојката вели дека потребно било да се работи со многу брзо темпо поради големата еуфорија на наградените и поради адреналинот што се чувстувал се до плафонот.

Портретите се одлични…погледнете!
zenski-magazin-lifestyle-celebrity-neverovatni-crno-beli-portreti-poznatih-na-zlatnom-globusu-1 (2)
zenski-magazin-lifestyle-celebrity-neverovatni-crno-beli-portreti-poznatih-na-zlatnom-globusu-1 (3)
zenski-magazin-lifestyle-celebrity-neverovatni-crno-beli-portreti-poznatih-na-zlatnom-globusu-1 (4)
zenski-magazin-lifestyle-celebrity-neverovatni-crno-beli-portreti-poznatih-na-zlatnom-globusu-1 (5)
zenski-magazin-lifestyle-celebrity-neverovatni-crno-beli-portreti-poznatih-na-zlatnom-globusu-1 (6)
zenski-magazin-lifestyle-celebrity-neverovatni-crno-beli-portreti-poznatih-na-zlatnom-globusu-1 (7)
zenski-magazin-lifestyle-celebrity-neverovatni-crno-beli-portreti-poznatih-na-zlatnom-globusu-1 (8)
zenski-magazin-lifestyle-celebrity-neverovatni-crno-beli-portreti-poznatih-na-zlatnom-globusu-1 (11)
zenski-magazin-lifestyle-celebrity-neverovatni-crno-beli-portreti-poznatih-na-zlatnom-globusu-1 (12)
zenski-magazin-lifestyle-celebrity-neverovatni-crno-beli-portreti-poznatih-na-zlatnom-globusu-1 (13)
zenski-magazin-lifestyle-celebrity-neverovatni-crno-beli-portreti-poznatih-na-zlatnom-globusu-1 (14)
zenski-magazin-lifestyle-celebrity-neverovatni-crno-beli-portreti-poznatih-na-zlatnom-globusu-1 (15)
zenski-magazin-lifestyle-celebrity-neverovatni-crno-beli-portreti-poznatih-na-zlatnom-globusu-1 (16)
zenski-magazin-lifestyle-celebrity-neverovatni-crno-beli-portreti-poznatih-na-zlatnom-globusu-1 (17)
zenski-magazin-lifestyle-celebrity-neverovatni-crno-beli-portreti-poznatih-na-zlatnom-globusu-1 (18)
zenski-magazin-lifestyle-celebrity-neverovatni-crno-beli-portreti-poznatih-na-zlatnom-globusu-1 (19)
zenski-magazin-lifestyle-celebrity-neverovatni-crno-beli-portreti-poznatih-na-zlatnom-globusu-1 (20)
zenski-magazin-lifestyle-celebrity-neverovatni-crno-beli-portreti-poznatih-na-zlatnom-globusu-1 (21)
При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.