Познати актери кои доживеале 100 години

0

Додека научниците се уште бараат начин да го продолжат животот, некои луѓе веќе ја нашле тајната како да го живеат 100 години и повеќе.

За нив, годините не значат ништо, тие уживаат во животот колку што можат.

Велат дека креативните луѓе живеат краток, но исполнет живот. Овие актери го докажуваат спротивното и го разбиваат ова верување.

Diana Serra Cary, 100

Ruth Anderson, 100

Suzy Delair, 101

Earlston J. Cameron, 101

Julie Gibson, 105

Marsha A. Hunt, 101

Kirk Douglas, 102

Olivia de Havilland, 102

Извор: brightside.me

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.