Подготвени за празниците, познатите ги накитија новогодишните елки

0

Поред почетокот на новогодишните празници најмногу им се радуваме на новогодишните елки.

Ништо поинакви од нас, „обичните“ луѓе не се ни познатите, богатите и славните. Па само што ги накитија елките, веднаш ставија фотографии на инстаграм.

Да, потполно исто како што правиме и ние кога ќе ја украсиме нашата елка.

Подгледнете колку биле креативни и успешни во тоа што го направиле. И признајте чија елка ви се допаѓа најмногу?

Семејството Обама

gallery-1480976088-white-house-christmas-tree

 

Дру Баримор

capture1

Наоми Вотс

capturev

Марго Роби

capturecxv

Венеса Хаџинс

capturejhydf

Џонатан Скот

capturdfs

При објавување материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот