Почувствувајте ја животната енергија преку нотите на Amo Ferragamo Flowerful

0

На што Ве асоцира пролетта? На цветови, могу бои, сонце и пролетни мириси.

Токму затоа, оваа пролет, Salvatore Ferragamo го носи новиот мирис Amo Ferragamo Floweful.

Чиста женственост преточена во парфем што носи чувство на прозрачна боја на прекрасна сензуалност.

Парфем за жената која што сака да сонува во боја, за жената која сака да патува на извонредни места, за жената која што сака да го дофати мирисот на светлината.

Amo Ferragamo Flowerful е мирис на милениум генерацијата која што сака да размислува надвор од предвиденото, која што е непредвидлива и слободна да се изрази себеси, да се поврзе…

“FLOWERFUL” ја содржи суштината и личноста која ја носи парфемот со себе, парфем кој е во чест на Ferragamo жената, убава и непредвидлива, онака како што само цвеќињата можат да бидат.

Магична експлозија на бои и цветови која ве носи во нов свет на мирисно задоволство.

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.