Peugeot повторно на врвот – Започна ДАКАР2016-та

0

Релито #ДАКАР2016-та веќе е во тек и се одвива третата фаза.

Започна! Termas de Río Hondo > Jujuy (Connection: 350km / Special Stage: 190km) Start at: 8h39 (12h39 CET).

На 2ри Јануари активно беа извршени сите административни и технички проверки како на возилата така и на пилотите и копилотите. Што се однесува до подготовките, истите започнаа кон крајот на минатиот месец, со што официјалниот старт беше означен на 3-ти Јануари 2016та година.

dakar 2 - 3

ИМЕНО, ВЧЕРА БЕА ОБЈАВЕНИ РЕЗУЛТАТИ НА КОИ PEUGEOT БЕШЕ прв НА ЛИСТАТА!

534145_10208364063324987_168128526010940102_n

dakar 2016

dakar 2

За повеќе информации можете да ја погледнете ФБ страницата на Peugeot Sport https://www.facebook.com/peugeot.sport/ или на http://www.dakar.com/index_DAKus.html

dakar podgotovki