Најголемите ризици за машкото здравје

Голем број истражувања покажале дека жените посветуваат повеќе внимание на сопственото здравје, почесто одат на лекар и со самото тоа подолго живеат. Посилниот пол...

Seavus Едукативниот и Развоен Центар го отвори првиот Бизнис Симулатор во Македонија

Seavus Едукативниот и Развоен Центар официјално во четвртокот, (01.10.2015) го отвори првиот Бизнис Симулатор кој има за цел да ја зголеми вработливоста кај своите...

Каква шминка одговара на вашата боја на коса

Одбравте што ќе облечете и со какви модни додатоци ќе го збогатите вашиот изглед, но се уште неможе да се одлучите за вашата шминка. Еве...