Презентација на новата Clinique Sculptwear линија за обликување на лице

Минатата недела, на 30.09 (среда) со почеток во 13 часот се одржа презентација за новиот линија за обликување на лицето на брендот Clinique.   Презентацијата ја...

КУЌА ВГРАДЕНА ВО ГРЕБЕН СО НЕВЕРОЈАТЕН ПОГЛЕД НА МОРЕ

Оваа куќа е баш како што би го замислувале скришното место на еден непријател на суперхерој. Без разлика дали се работи за негативен лик од...

Дестинација: МАДАГАСКАР

На многумина позната преку анимираниот филм Madagascar, оваа земја е една од најегзотичните места за посета за тие што сакаат пространи плажи, богата природа...