Неразделни од градинка – тие се доказ дека постои вистинска љубов

Заедно се 40 години. Имале 4 години кога таа упорно го следела и му зборувала за вселенски бродови, а тој бегал од неа. Прв...

8 едноставни начини како мажите да изгледаат паметно, елегантно и привлечно

      Има вистина во тоа дека треба да се инвестира во изгледот, посебно ако станува збор за работа во која имате директен...

Најголемите ризици за машкото здравје

Голем број истражувања покажале дека жените посветуваат повеќе внимание на сопственото здравје, почесто одат на лекар и со самото тоа подолго живеат. Посилниот пол...