Seavus Едукативниот и Развоен Центар го отвори првиот Бизнис Симулатор во Македонија

Seavus Едукативниот и Развоен Центар официјално во четвртокот, (01.10.2015) го отвори првиот Бизнис Симулатор кој има за цел да ја зголеми вработливоста кај своите...

Каква шминка одговара на вашата боја на коса

Одбравте што ќе облечете и со какви модни додатоци ќе го збогатите вашиот изглед, но се уште неможе да се одлучите за вашата шминка. Еве...

Презентација на новата Clinique Sculptwear линија за обликување на лице

Минатата недела, на 30.09 (среда) со почеток во 13 часот се одржа презентација за новиот линија за обликување на лицето на брендот Clinique.   Презентацијата ја...