Дестинација: МАДАГАСКАР

На многумина позната преку анимираниот филм Madagascar, оваа земја е една од најегзотичните места за посета за тие што сакаат пространи плажи, богата природа...

Нега и убавина со домашна маска од млеко

Млекото може да ја направи вашата кожа сјајна и нежна, па не е ни чудно што жените во минатото го користеле како главен бјути...