5 парчиња од гардеробата на мажите кои жените не ги сакаат

Издвојуваме неколку видови облека од плакарот на мажите, кои не им се допаѓаат на жените. Маици до длабок V израз Колку и да ви изгледа “шик“...

ИНТЕРВЈУ: Јелена Бачиќ – Алимпиќ – Длабоко верувам во секој збор што ќе го...

Писателка која со првата нејзина книга "Рингишпил" и животот на Ана Балинт ја крена цела читателска публика на нозе и ја облеа во солзи,...

Hybread Vibes – Marc Anthony, Tina Arena “I Want to Spend My Lifetime Loving...

Moon so bright night so fine Keep your heart here with mine Life's a dream we are dreaming Race the moon catch the wind Ride the night to...