ОВА ЛЕТО БИДИ ЕКО, со природната изворска вода – Изворска!

0

На 1ви јули започна наградната игра “Ова лето биди еко”. Природната изворска вода Изворска во еко амбалажа ги стимулира граѓаните преку летото да се рекреираат и да пијат повеќе вода. Така со времетраење од 2 месеци, до 31ви август Изворска преку наградната игра доделува велосипед и велосипедска опрема.

Со секој купен пакет Изворска од 0,5 литри постанувате потенцијален добитник на Велосипед, комплет од маица и бициклистички и заштитна кацига.

Наградната игра се спроведува во сите маркети на Тинекс, Скопски Пазар, Жито, Рамстор, Рептил, Гранап и Зур, во Скопје.

Ова лето, биди активен, пиј Изворска вода и освој Велосипед и велосипедска опрема. Ова лето биди еко!

За повеќе информации: izvorska.mk

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.