Откријте ги моќните бенефиции на серумот со двојно дејство од CLARINS

0

Двојна формула која нуди многу повеќе кога станува збор за вашата кожа.

Double Serum (HYDRIC+LIPIDIC) со двоен ефект од CLARINS оди чекор понатаму кога станува збор за нега на кожата.

Серумот е богат со растителни екстракти кои ја стимулираат виталноста на кожата и овозможуваат извонредна ефикасност во борба против стареењето.

Clarins навлегува во срцето на ќелиите и за прв пат го декодира јазикот на младешката кожа, а со самото тоа, ги потикнува 5те витални функции на кожата.

Во срцето на двојната формула базирана во природата на самата кожа [HYDRIC + LIPIDIC), лежи нов растителен екстракт – високо концентрирана куркума.

Новата универзална текстура ги задоволува потребите на сите жени, сите возрасни групи и сите типови на кожа, дури и чувствителната кожа.

Новата технологија вклучува органски растителни екстракти сместени во еколошки развиено шише со можност за дозирање.
2 нивоа на дозирање на серумот – поголеми или помали капки.

Содржи липидна фаза (растворливи компоненти во масло) и хидрична фаза (состојки растворливи во вода) – Единствена биомиметичка текстура со природна хидролипидна функција и е во целосна хармонија со сите типови на кожа.

Овој производ може да го најдете во парфимериите Anabella.

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.