Онлајн пазарувањето никогаш не било поедноставно!

0

Сакате да направите онлајн купување кај онлајн Трговски Партнер на Lyoness и притоа да ги добиете предностите на Lyoness, но не знаете како?

Следете ги чекорите и направете го Вашето прво онлајн купување веднаш:

  • Посетете ја онлајн страницата на Lyoness на https://www.lyoness.com/mk и најавете се со Вашите кориснички податоци
  • Одберете го полето „Како функционира“ и потоа во подменито одберете ја опцијата „Cashback Bar“ (Истиот може да се инсталира на сите стандардни пребарувачи: Chrome, Firefox, Internet Explorer и Safari)
  • Прочитајте и прифатете ги Општите Услови, а потоа преземете го Cashback Bar-от од назначеното место и истиот инсталирајте го на Вашиот уред за да добивате Cashback при секое Ваше онлајн пазарување кај онлајн Трговски Партнер.

3

  • Кликнете на „Пронајди Трговски Партнери“, а потоа одберете ја опцијата „Пребарување на трговец“
  • Во пребарување на Трговец одберете ја опцијата „Вид на Cashback“, а потоа веднаш одберете „Online продавница“ и притиснете на знакот за пребарување
  • Откако ќе ја пронајдете продавницата во која сакате да го направите купувањето кликнете на прозорчето и ќе ви се отвори страницата со детали за Трговскиот Партнер. Во нашиот пример ја одбравме продавницата Али Експрес
  • Прочитајте ги условите и кликнете го линкот каде што пишува Пазарувај online сега! за да ве пренасочи на интернет страницата на Трговскиот Партнер!
  • Добивате зелено светло дека Cashback-от е активиран и сега можете да пазарувате и да добивате Cashback!

1

Внимавајте! Доколку во меѓувреме се пренасочите на друга страница или се одјавите од Вашата онлајн канцеларија нема да ги добиете Lyoness предностите.

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот