Одржан првиот промотивен ден на IThink академијата за деца

0

Изминатава среда (18.05) во присуство на голем број родители и деца, во просториите на SEDC се одржа првиот промотивен ден на IThink – Првата академија за технологија за деца од 8-14 години.

За целите и програмата на Ithink зборуваа генералниот менаџер на Seavus едукативен и развоен центар – Весна Иваноска и координаторот на Ithink – Марија Ферро, по што следуваше пробен час за графички дизајн и 3Д моделирање, а на крај најмалите уживаа со неповторливиот Гораст Цветковски и неговото паметно столче.

Погледнете дел од атмосферата на настанот:

13220059_1199902936709094_1042353076_n

13233405_1199902990042422_1159083884_n (1)