Неверојатно корисни сајтови кои ќе ви го олеснат животот

0

Постојат сајтови кои се од неверојатна помош за сите, а за кои не сме ни знаеле. Прочитајте во продолжение како можете да си го олесните животот додека сте на компјутер.

BugMeNot

Дали постојано се логирате на различни сајтови, правите нови акаунти и ви здосадува? BugMeNot  е сајт за вас. Помага да се направат нови логини, поврзан е со милиони други сајтови и може веднаш да се користи.

scr.im

scr.im ги конвертира мејловите во кратки URL, така што во овозможува заштита од јавно споделување на адресата, како и од напади на спам роботи и слично.

Fax Zero

Fax Zero овозможува да се праќаат бесплатни факс пораки до САД и Канада

Instructables

Instructables дава инструкции кои ќе ви помогнат да создадете речиси се што ќе замислите. Ве снабдува со платформа за истражување, документација и креативност.

instructable-1024x619__1468534864_92.53.30.252

PicMonkey

PicMonkey е онлајн уредувач на фотографии кој има многу можности за да го постигнете посакуваниот ефект на фотографијата.

Get Notify

Овој сајт ги следи меиловите кои ги испраќате и ве известува штом меилот е отворен. Ја добива IP адресата на примателот, локацијата, пребарувачот и слично.

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.