,,Наша работа е детската игра,, – Fisher-Price!

0

Децата најдобро растат и учат низ игра и забава.

Лесно можете да воочите колку всушност играта е важна за развојот на детето. Fisher Price ја започна својата приказна пред повеќе од 80 години, а главен мотив кој и понатаму не движи низ годините е всушност разбирањето на важноста колку играта допринесува во развојот на детето и неговите способности од најмала возраст.

15086431_10154229343819151_851478156_n

 

Постојано истражуваме како децата растат и се развиваат. Се што секојдневно учиме и откриваме го вградуваме во нашата опрема и играчките за деца. Во секој момент од играта на детето помагаме да на детето му се пружи се она што му е потребно за успех и правилен раст и развој (како психички така и физички).

15058523_10154229343789151_415669357_n

 

Нашите играчки се специјално создадени и наменети за секоја возраст поединечно, дизајнирани да ја поттикнат моториката, размислувањето, сетилата за вид и допир, имагинацијата и желбата за радост и веселба. Нашиот стручен тим добро знае во кој период од развојот на детето што ќе го поттикне и на забавен начин низ игра ќе научи многу.

15151035_10154229343829151_1628727999_n

Ајде заедно да растеме, да се развиваме и да уживаме во секој момент од детството на нашите најмили!
 

15139303_10154229343809151_2009010850_n

15135434_10154229343794151_84586960_n

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.