Најпопуларните светски списанија: Некогаш и сега

0

Најпопуларните и најпрестижни списанија кои се светски познати се менувале низ времето. Секоја година нови 12 насловни страници на кои секогаш имало и се уште има познати личности од различни области. Во продолжение да ги погледнеме насловните страници на најпознатите списанија во светот.

Forbes 1917–2016

17

ELLE  1945–2016

14

GQ (Gentlemen’s Quarterly)/1957 (Apparel Arts Gentlemen’s Quarterly) — 2016

13

Seventeen 1944–2016

0

Vogue 1892–2016

11

Harper’s Bazaar 1867–2016

000

Esquire 1933–2016

6

Glamour 1939–2016

5

Rolling Stone 1967–2016

4

TIME 1923–2016

3

Playboy  1953–2016

18-1

National Geographic 1888–2016

2

People 1974–2016

1

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот