Најевтини места за фамилијарен одмор во Европа

0

Патувањата го збогатуваат човекот, го отвораат умот и му даваат пошироки погледи кон светот. Кога личноста е сингл, организацијата и патувањата се реализираат полесно. Но, штом статусот се промени и стане фамилијарен, тогаш потребен е поголем ангажман за да се видат повеќе места.

Според Post Office Travel Money, во Европа постoјат места каде можете да го поминете одморот со вашето семејство и тоа да не ве чини скапо.

Пресметани се трошоци за храна и пиење, фамилијарни оброци, вода, пиво, креми за сончање, сладолед и лежалка на плажа. Според тоа, направена е листа на најевтините места за одмор во Европа.

Крф, Грција – 193.06 долари(10768.02)

13735250_10210580103646653_1928651238_n

 

Мајорка, Шпанија – 191.36долари (10655.88)

13819319_10210580103406647_2024677133_n

Пореч, Хрватска – 191.24 долари(10649.20денари)

13819740_10210580103526650_1468201102_n

Слиема, Малта – 173.56 (9664.69 денари)

13819385_10210580103486649_1198062198_n

Крит, Грција  – 170.63долари (9501.53денари)

13816787_10210580103566651_1073660235_n

Алгарве, Португалија – 166.89долари(9293.27денари)

13819385_10210580103806657_847500113_n

Коста Бланка, Шпанија – 161.94долари(9017.63 денари)

13714568_10210580103446648_344571567_n

Папос, Кипар – 156.34(8705.79денари)

13814570_10210580103606652_1674012498_n

Лимасол, Кипар – 153.49долари(8547.09 денари)

13815080_10210580103686654_1233996390_n

Коста дел Сол, Шпанија – 138.90долари(7734.65 денари)

13714549_10210580103846658_642372253_n

Сани Бич, Бугарија – 129.81(7228.47денари) 1-sunny-beach-bulgaria--9787-12981__1468931212_46.217.69.138

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.