Најдете начин да ги оживеете ѕидовите во домот

0

Си седите во дневната соба, спалната или кој било друга соба во домот и гледате во еднобојни ѕидови кои ви создаваат досада. Сакате да ги промените, но немате идеја како. Сакате нешто интересно, уникатно и со стил и сакате да го направите сами. Ако сакате да почнете со промена на бојата. тогаш, експериментирајте во ходникот или во бањата. Доколку сами бојадисувате, одберете простор кој лесно се бојадисува, односно подоцна лесно може да го пребојадисате доколку не ви се допаѓа резултатот. Во таа насока решивме да ви помогнеме со предлози како да ги оживеете ѕидовите во домот.

1355137052392.392 After 2016-01-21-1453385842-9316507-15-thumb 2016-01-21-1453385769-6115660-12-thumb 2016-01-21-1453385504-5789438-1-thumbmixed-frames-on-wall1

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.