На здодевните ѕидови им помина модата!

0

На едноставните и празни ѕидови одмамна им помина модата. Сега ѕидовите ги боиме во повесели бои кои одговараат со мебелот и останатите декорации. Но, декорациите на ѕидовите се се секогаш добредојдени, бидејќи внесуваат свежина и нергија во нашиот простор за живот, ја разигруваат композицијата на ентериерот и совршено го отсликуваа нашиот стил на живеење.

Има многу начини на кои би можеле да ги украсете вашите ѕидови:

  • Со тапети, во помали димензии со интересни принтови или да покрите цел еден ѕид со тапет кој следи цела една приказна, панорама од град или пејсаж;
  • Со фотографии, може да ги сместите во малечки дрвени рамки или од повеќе фотки да направите една интересна форма, па со помош на дуплофан да ја поставите на ѕидот;
  • Со светлечки елементи, како ѕидни сијалички, гранки кои светат, лед стикери…
  • Со разнобојни порцелански чинии, поштенски разгледници, стикери во форма на свеќиња или птици;
  • Можете да тидовите да поставите вертикални градини и да уживате во зеленило од удобноста на троседот;
  • Со лепливи траки во боја од кои ќе направите една интересна целина
  • Со дрвени елемнти, како пелетиво боја, нецелосни рамки, празни рамки, или рамки во кои ќе сместите испринтана порака;
  • Со 3Д стикери

Инспирирајте се и не дозволувајте вашите ѕидови да бидат здодевни!

dekoracija-nadzidovi dekoracija-nadzidovi (2) dekoracija-nadzidovi (3) dekoracija-nadzidovi (4) dekoracija-nadzidovi (5) dekoracija-nadzidovi (6) dekoracija-nadzidovi (7) dekoracija-nadzidovi (8) dekoracija-nadzidovi (9) dekoracija-nadzidovi (10) dekoracija-nadzidovi (11) dekoracija-nadzidovi (12) dekoracija-nadzidovi (13) dekoracija-nadzidovi (14) dekoracija-nadzidovi (15) dekoracija-nadzidovi (16) dekoracija-nadzidovi (17) dekoracija-nadzidovi (18) dekoracija-nadzidovi (19)

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот