Моменти кога семејството е најголем извор на среќа(фото)

0

Сите ќе согласиме дека најубаво е меѓу своите, во домот каде што сме израснати и каде сме ја почувствувале првата среќа, безбедност и грижливост од родителите, од браќата и сестрите, од фамилијата…Насмевките, заедничките приказни кои остануваат засекогаш зaбележани во нашата меморија. А тука се и фотографиите кои секогаш не потсетуваат на тие моменти.

16014560-R3L8T8D-1000-5 319205-R3L8T8D-1000-10 319905-R3L8T8D-1000-47 319855-R3L8T8D-1000-40 320305-R3L8T8D-1000-collage12 320005-R3L8T8D-1000-8071210-R3L8T8D-900-1 320155-R3L8T8D-1000-8081960-R3L8T8D-900-bnDjHajEbOg 320555-R3L8T8D-1000-collage6 320605-R3L8T8D-1000-laboile7 319955-R3L8T8D-1000-4e1348074350dda97c57f052c5a3663a413f5f66137b63f0f97a09c089fc0fb0_facebook

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот