Миленичиња кои личат на нивните сопственици

0

Кога чувате домашен миленик, тоа е е уште еден член на семејството. Се грижите за него како и за децата, го учите на навики, тој учи од вас и се навикнува на вашиот карактерот и општо на стилот на живот кој го водите.

Во тој случај, сосема разбирлива е сличноста помеѓу миленичињата и нивните сопственици.

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот