Metal Chypre, храбра интерпретација на конвенционални формати и стилови

0

Луксузната колекција Juliette has a Gun, доследно го достигна повисокото ниво во парфимериите, претставувајќи храбра интерпретација на конвенционални формати и стилови.

Metal Chypre е уметничка реконструкција на еден од најкласичните формати на модерни мириси. Romano Ricci ја раздели традиционалната Chypre се до основата и повторно состави возбудлива композиција во сјајно, бакарно и футуристичко шишенце.

Одважен ремикс на класични акорди – композицијата е модерна интерпретација на мирисот Chypre без ни малку ослабен карактер. Тоа е унија на високата и дизајнерската парфимерија, легура на денешницата и минатото, со футуристички изглед на постојаниот парфем.

Metal Chypre или уметност на помирување на ладното и софистицираното.