Марко Марк – Моите 3 омилени македонски песни

0

Марко Марк, еден од четирите заштитни лика на „Утринска на Телма“, денес слави роденден. А ние, освен честитка, му дадовме и прашање кои се неговите три мак песни. Се реши за песни од Меморија, Ај Кју и Каролина Гочева…

Меморија – „Нашите слики“

Ај Кју – „Убава моја“

Каролина Гочева – „Кој да ми запее“

При објавување материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот