Lyoness Cashback Card: Едно купување – двојни предности!

0

Cashback картичката е многу едноставна за користење, бидејќи сé што е потребно да направите е да ја приложите при секое пазарување кај Трговските Партнери на Lyoness.

Покрај специјалниот третман и позитивното искуство при пазарувањето, најголемо задоволство кое го нуди оваа картичка се бесплатните предности кои трговците Ви ги враќаат назад. Вие како Lyoness член при секое купување добивате до 5% пари назад во форма на Cashback и вредносни Shopping Points кои подоцна можете да ги користите за Shopping Point Deals, дополнителни попусти кои ги нудат Трговските Партнери.

Покрај заштеда од основните предности при купувањето, партнерите на Lyoness овозможуваат и дополнителна парична награда за секој оној кој активно ги препорачува нивните производи и услуги. За секоја препорачана картичка и насочување на пријателите каде да пазаруваат, трговецот Ве наградува со таканаречен Пријателски Бонус, кој изнесува до 0.5% од износот на купувањето.

Повеќе од 130.000 луѓе во Македонија не само што веќе ја поседуваат оваа картичка, туку и секојдневно ја користат на преку 700 локации ширум земјата. Предности се добиваат при купувања за секојдневни потреби, на пример гориво, прехрана, лекови, облека, аранжман за патување, осигурување, регистрација на автомобил, гастрономија, авто гуми, технички преглед, зелен картон, парфеми и убавина, подароци за саканите,  и итн.

Некои од поистакнатите Cashback Card Партнери во Македонија се: Веро, Џамбо, AliExpress.com, Booking.com, Техномаркет, Рептил, Виола Аптеки, Еликсир Парфимерии, Римес Месари, Мега Спорт, @Home, Bio Cosmos и уште многу други. А доколку патувате, имате можност да купувате и да штедите меѓународно, кај повеќе од 70.000 Трговски Партнери во 47 земји во светот, во секоја продавница каде што ќе ја здогледате Cashback Card налепницата.

Картичката и услугите се бесплатни и без никакви идни или скриени трошоци. Картичка можете да побарате од Ваш пријател кој е веќе постоечки член на оваа лојална програма или пак од најблискиот Трговски Партнер кој е корсник на Cashback програмата. Доколку не познавате некој кој поседува ваква картичка, можете бесплатно да се регистрирате онлајн на нашата веб странa www.lyoness.mk, каде што покрај регистрацијата можете и да прочитате повеќе информации или директно да нé контактирате.

Кој вели дека шопингот е само трошење пари? Lyoness Cashback картичката ви овозможува да заштедите додека трошите, но и да профитирате додека трошат Вашите пријатели.

Уживајте во купувањата со Cashback Card и во парите кои ви се враќаат назад!

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.