ЉУБОВТА КОН СОВРШЕНАТА СИМЕТРИЈА НА ВЕС АНДЕРСОН

0

Еве едно одлично видео кое прикажува одредени кадри од каталогот на режирани филмови од Вес Андерсон. Прекрасна слика за компулсивно-опсесивната љубов кон симетријата, како и многу забавно за гледање.

Wes Anderson – Mirror Effect from whoispablo on Vimeo.

При објавување материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.