Кристина Арнаудова – Моите три омилени македонски песни

0

Кога ја прашавме Кристина Арнаудова кои се нејзините омилени македонски песни, не можеше веднаш да се одлучи. Својот избор го дополни со зборовите дека нема рационално објаснување зошто ѝ се овие песни омилени, ама дека се водела од своите емоции. Едната од нив не е македонска, ама е од македонска група, па ќе ја прифатиме:

Архангел – „Убер Македонише“

Леб и сол – „Мамурни људи“

Венко Серафимов и пријателите – „Мојот лик не зборува сè“

При објавување материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот