Креативни свадбени декорации

0

За да имате уникатна свадба не секогаш е потребен голем буџет. Некогаш се што ви е потребно е креативност, малку повеќе време, труд и помала инвестиција за да го добиете посакуваниот амбиент. Во прилог неколку креативни идеи за вашиот посебен ден:

  1. Не бирајте скап ресторан, одберете место кое ќе го разубавите со декорации

2. Креирајте поразлично катче за фотографирање

3. Ладало како покана

4. Смислете креативен начин како да го осветлите местото

5. Наместо торта, мафини

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот