Кој ви е "непријател" на Фејсбук

0

Ако некогаш сте се прашувале кој од луѓето на Фејсбук го одбил вашето барање за пријателство, постои начин да го дознаете тоа. Следете ги следниве чекори.

Чекор 1: Кога ќе се логирате на Фејсбук, кликнете на опцијата “Friends request” (Барањата за пријателство)

Чекор 2: Одберете  “View all” (Погледнете ги сите) на менито.

Чекор 3: Таму одберете “View sent requests” и ќе ви се појави листа на сите луѓе кои не сакале да се поврзат со вас преку Фејсбук.

Толку!

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.