Кога ви треба ефикасен превоз – Универзал Превоз од Кавадарци

0

Секоја компанија има потреба од превоз на производи. Важно е пратката да стигне брзо и безбедно и навремено до крајната дестинација.

Кога ви треба ефикасен и беспрекорен превоз надвор од границите на Македонија, особено до Грција и Албанија, одговорот може да биде само еден – Универзал Превоз од Кавадарци.

Компанијата постои од 2011 година, започната како семејна фирма што се шири низ годините.

Во моментов Универзал Превоз е компанија која поседува 13 камиони и има 13 вработени, со планови да го прошират бизнисот уште на почетокот на 2017 година.

Лесно е кога имаш еден избор. Вашиот избор нека биде Универзал Превоз!

Ул. 8-ми март, Кавадарци
тел. 075 305 610 / 075 218 096

При објавување материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот