Кога Рејчел Грин би имала Инстаграм…

0

Дека магијата на серијата „Пријатели“ не поминува е доказ и текстот објавен во списанието „Космополитан“, каде што се потрудиле да замислат како би изгледал Инстаграм профилот на Рејчел Грин…

Рејчел не можете да ја следите, но затоа можете да уживате во нејзините измислени инста моменти.

Остави коментар