KENZO World – откријте ја пред светот вашата моќ!

0

Смел, спонтан и изненадувачки, парфем кој отвора нови хоризонти кон светот!

Свет полн со изненадувања, храбар, забавен и колоритен… Свет кој ја слави слободата на изразување, разновидноста и креативностa.

KENZO World прави чекор напред во пласирање на парфем кој ја предизвикува секоја жена и открива свет каде таа може слободно да се изрази, да ја истакне индивидуалноста и гордо да ја презентира нејзината креативност.
Моќен и динамичен, парфем кој веродостојно го истакнува духот на Kenzo.

Уметничките директори, Карол Лим и Умберто Леон, ја внесoа својата модна визија во нивниот прв мирис за брендот, кој во себе носи многу моќна порака, KENZO World – гледајте го светот на ваш начин!

Откријте ја среќата помеѓу мирисните ноти на Kenzo World!

Овој парфем го менува и светот на цвеќињата. Преку неверојатниот и беспрекорен спој на божур, јасмин и блескави кристали од Ambroxan, Кenzo креира и создава мирис на промената, а неа може да ja почувстувате кога сите ваши сетила ќе се втурнат во длабочините на богатите мирисни ноти.
Парфемот во неговата есенција ја носи пораката за силната, храбра и одлучна жена.

Внимание!
Овој парфем е наменет за секоја жена која одлучува да биде она што е.
KENZO World ја открива вашата моќ!

Овој парфем може да го најдете во парфимеријата Anabella во Скопје City Mall.

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.