Каталогот на Викторија Сикрет пред 30 години

0

Каталогот на познатиот бренд за долна облека Victoria’s Secret е еден од најпопуларните на пазарот.
Каталозите на овој бренд не само што изобилуваат со убавината на „ангелите“ туку и со сите уникатни модели на долната облека произведени од овој бренд.

Во историјата на Victoria’s Secret важна улога играат топ моделите како Anja Rubik, Kasia Struss, Magdalena Frackowiak, Monika Jagaciak и уште многу други.
Но, сигурно ќе ви биде интересно ако погледнете како изгледале овие каталози додека брендот ги правел своите први чекори на пазарот.
zenski-magazin-moda-donji-ves-victorias-secret-katalozi-pre-30-godina-01Седумдесетите години всушност се инспирирани од Викторијанскиот период, додека пак следната деценија веќе изобилува со повеќе романтичен занес.
Кон крајот на осумдесетите каталозите на Victoria’s Secret алудираат на Cosmopolitan Magazine Covers, па дури изгледаат и романтично.
zenski-magazin-moda-donji-ves-victorias-secret-katalozi-pre-30-godina-1 (1)Деведесетите години пак, ни ги претставуваат „ангелите“- Tyra Banks, Helena Christensen, Stefani Sejmur, Karen Mulder, Daniela Pestova, El Mekfirson и уште многу убавици кои не оставаат без здив.

Погледнете како изгледале каталозите на познатиот бренд пред 30 години.

zenski-magazin-moda-donji-ves-victorias-secret-katalozi-pre-30-godina-1 (2)
zenski-magazin-moda-donji-ves-victorias-secret-katalozi-pre-30-godina-1 (3)
zenski-magazin-moda-donji-ves-victorias-secret-katalozi-pre-30-godina-1 (4)
zenski-magazin-moda-donji-ves-victorias-secret-katalozi-pre-30-godina-1 (5)
zenski-magazin-moda-donji-ves-victorias-secret-katalozi-pre-30-godina-1 (6)
zenski-magazin-moda-donji-ves-victorias-secret-katalozi-pre-30-godina-1 (7)
zenski-magazin-moda-donji-ves-victorias-secret-katalozi-pre-30-godina-1 (8)
zenski-magazin-moda-donji-ves-victorias-secret-katalozi-pre-30-godina-1 (11)
zenski-magazin-moda-donji-ves-victorias-secret-katalozi-pre-30-godina-1 (12)
zenski-magazin-moda-donji-ves-victorias-secret-katalozi-pre-30-godina-1 (13)
zenski-magazin-moda-donji-ves-victorias-secret-katalozi-pre-30-godina-1 (14)
zenski-magazin-moda-donji-ves-victorias-secret-katalozi-pre-30-godina-1 (16)
zenski-magazin-moda-donji-ves-victorias-secret-katalozi-pre-30-godina-1 (17)
zenski-magazin-moda-donji-ves-victorias-secret-katalozi-pre-30-godina-1 (18)
zenski-magazin-moda-donji-ves-victorias-secret-katalozi-pre-30-godina-1 (19)
zenski-magazin-moda-donji-ves-victorias-secret-katalozi-pre-30-godina-1 (20)
zenski-magazin-moda-donji-ves-victorias-secret-katalozi-pre-30-godina-1 (22)
zenski-magazin-moda-donji-ves-victorias-secret-katalozi-pre-30-godina-1 (23)
zenski-magazin-moda-donji-ves-victorias-secret-katalozi-pre-30-godina-1 (24)
zenski-magazin-moda-donji-ves-victorias-secret-katalozi-pre-30-godina-1 (27)
zenski-magazin-moda-donji-ves-victorias-secret-katalozi-pre-30-godina-1 (28)
zenski-magazin-moda-donji-ves-victorias-secret-katalozi-pre-30-godina-1 (29)
zenski-magazin-moda-donji-ves-victorias-secret-katalozi-pre-30-godina-1 (30)
zenski-magazin-moda-donji-ves-victorias-secret-katalozi-pre-30-godina-1 (32)
zenski-magazin-moda-donji-ves-victorias-secret-katalozi-pre-30-godina-1 (33)
zenski-magazin-moda-donji-ves-victorias-secret-katalozi-pre-30-godina-1 (34)