Како може да ги искористите винските тапи?

0

Убави се оние моменти кога навечер заедно со најсаканите си отвораме шише вино. Најчесто го испиваме, а амбалажата ја фрламе, но искрено се надеваме дека овие фотографии ќе ве натераат да ги чувате плутените тапи од винските шишиња бидејќи со нив може да направите интересни декорации за вашиот дом. Се што ви треба е пиштолче со силикон, украсни трака, вештачко цветче или гранце, кутија со стаклен капа која не ја користите… Украсете ги вашите полици, вашата кујна или направете привезоци за клучеви. Направете супер декоративни свеќници од винските тапи. Плутените тапи може да ги употребите и за свадбени декорации така што на привезок од винска тапа ќе ја закачете поканата или ќе бидат обележувачи на масите за гостите. Инспирирајте се!

tapi od vino (1) tapi od vino (16)  tapi od vino (10) tapi od vino (11) tapi od vino (12)

tapi od vino (7) tapi od vino (8) tapi od vino (5) tapi od vino (4) tapi od vino (2)

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.