Како да ја стилизирате кратката коса и да бидете шик

0

Девојките најчесто се плашат да ја скратат косата бидејќи сметаат дека нема да одговара на нивниот облик на лице, па ќе биде тешко да се средува, ќе треба постојано да одат на фризер за да изгледаат како што сакаат и ред други работи кои се невистинити и нема да претставуваат тешкотија ако научите како сами да го правите тоа.

Ние ви претставуваме едноставни и лесни фризури за кратка коса кои ќе можете да ги имате сезонава и да изгледате шик.

beauty-2015-06-26-short-hair-main beauty-2015-06-25-short-hair-main beauty-2015-06-19-short-hair-main beauty-2015-06-17-short-hair-main beauty-2015-06-16-short-hair-main beauty-2015-06-15-short-hair-main beauty-2015-06-14-short-hair-main beauty-2015-06-12-short-hair-main beauty-2015-06-13-short-hair-main beauty-2015-06-11-short-hair-main beauty-2015-06-10-short-hair-main beauty-2015-06-09-short-hair-main beauty-2015-06-08-short-hair-main beauty-2015-06-05-short-hair-main beauty-2015-06-06-short-hair-main beauty-2015-06-07-short-hair-main beauty-2015-06-04-short-hair-main beauty-2015-06-03-short-hair-main beauty-2015-06-02-short-hair-main

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот