Како да ги употребите старите предмети од кујната

0

Ако имате многу стари предмeти кои не ги употребувате во кујната, тогаш имаме супер кретивни идеи за декорација на домот и градината.

Едноставно решение- бидете малку покреативни и ослободете ја енергијата, фантазирајте.
Нeпотрбно e постојано старите предмети да бидат насекаде во кујната, а притоа да не останува доволно простор за оние кои ви се навистина потребни. Но, тоа не значи дека треба да се ослободите од нив, односно да ги фрлите.

Со овие интересни идеи не само што ќе заштедите пари на дополнителни декоративни украси, туку вашата градина и дом ќе изгледаат навистина специфично и забавно.
zenski-magazin-kreativni-nacini-da-iskoristite-stare-kuhinjske-predmete(5)
Можеби и на вашите пријатели овие идеи ќе им се допаднат па истото ќе го сторат и тие наместо да ги фрлаат старите предменти од кујната.

На граданита може да и дадете комплетно нова димензија кога овие стари чајници ќе ги претворите во украсни саксии со цвеќе.
zenski-magazin-kreativni-nacini-da-iskoristite-stare-kuhinjske-predmete(1)

Од стаклените шишиња може да направите уникатен декор за вашиот шанк.
zenski-magazin-kreativni-nacini-da-iskoristite-stare-kuhinjske-predmete(10)

Малите дрвени сукала може да ги претворите во супер закачалки во вашата кујна, а старите фиџани за кафе ќе бидат минијатурен украс со цвеќе за во дневната соба или пак свеќник.

zenski-magazin-kreativni-nacini-da-iskoristite-stare-kuhinjske-predmete(12)
zenski-magazin-kreativni-nacini-da-iskoristite-stare-kuhinjske-predmete(7) (1)

Погледнете ги и останатите идеи и претворете го домот во уметничко катче се сечије око.

zenski-magazin-kreativni-nacini-da-iskoristite-stare-kuhinjske-predmete(2)
zenski-magazin-kreativni-nacini-da-iskoristite-stare-kuhinjske-predmete(3)
zenski-magazin-kreativni-nacini-da-iskoristite-stare-kuhinjske-predmete(4)
zenski-magazin-kreativni-nacini-da-iskoristite-stare-kuhinjske-predmete(6)
zenski-magazin-kreativni-nacini-da-iskoristite-stare-kuhinjske-predmete(8) (1)
zenski-magazin-kreativni-nacini-da-iskoristite-stare-kuhinjske-predmete(9)
zenski-magazin-kreativni-nacini-da-iskoristite-stare-kuhinjske-predmete(11)
zenski-magazin-kreativni-nacini-da-iskoristite-stare-kuhinjske-predmete(13)
zenski-magazin-kreativni-nacini-da-iskoristite-stare-kuhinjske-predmete(14)
zenski-magazin-kreativni-nacini-da-iskoristite-stare-kuhinjske-predmete(15)
zenski-magazin-kreativni-nacini-da-iskoristite-stare-kuhinjske-predmete(16)
zenski-magazin-kreativni-nacini-da-iskoristite-stare-kuhinjske-predmete(17)
zenski-magazin-kreativni-nacini-da-iskoristite-stare-kuhinjske-predmete(99)

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.