Јарецот и сексот

0

Кога станува збор за сексот, мажот јарец може да се претвори од мирен зајак во див ѕвер за неколку секунди. Бидете подготвени за изненадувања на ова ниво. Тој може да биде многу страстен во креветот и посветува големо внимание на деталите. Овој маж не ужива во секс улоги или друг вид на фантазии, ниту пак е некој фан на свеќи и романтики од овој вид. Тој е тип на љубовник кој преферира да направи една работа, но неа да ја направи совршено.
Идеална секс поза за мажот јарец е онаа каде тој ќе води, односно контролира. Сака да почувствува потчинетост која ќе го извади најдоброто од него, кога е сексот во прашање.

Жената јарец е страствена и љубезна. Таа никогаш нема да се согласи на секс за една вечер или пак за секс од прва вечер. Сепак, оваа жена може да ја оддели љубовта од сексот и за неа тој е само бонус задоволство. Но, во моментот кога таа ќе ги искомбинира сексот и емоциите заедно, ќе биде најзадоволна и ќе ужива повеќе во самиот сексуален чин.
Жените јарци исто како мажите сакаат да доминираат, но и да бидат доминирани. Исто така сакаат валкани разговори и перверзни елементи.

При објавување материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.