Нов тренд кај девојките – Коса во боите на галаксијата

0

Галаксија“ фризурата е варијација на пастелни бои и виножито трендот по која девојките, па дури и момците се полудени. Но, за оваа фризура е потребно повеќе од вообичаеното одржување.

1
„Посетување на вашиот стилист секои две недели за да нанесе боја на избледените прамени е задолжително“ вели стилистот Касандра Кучиа, „исто така, многу е важно да се нанесува минимална топлина по процесот на фарбање бидејќи косата е сензитивна по сето тоа осветлување.“
Погледнете и вие и проценете дали ви се допаѓа овој нов тренд.

2
3
4
5
6
7
8
9
10