Франкфурт Авто Шоу 2015: Новиот Dawn кабриолет на Rolls-Royce (ВИДЕО)

0

Извршниот директор на Rolls-Royce Торстен Милер-Оутвос, во видеото од овогодинешното Авто шоу во Франкфурт го дискутира лансирањето на новиот кабриоет Dawn (Зора), порастот на продажба во САД и Блискиот Исток и неговите предвидувања за индустријата во следната година.