“For The Ones You LOVE BAZAAR” во Јавна соба

0

Љубовниот месец е на прагот, а во тоа име на 13 и 14 февруари во просториите на Јавна соба ќе се одржи љубовен базар – “For The Ones You LOVE BAZAAR”. Право на учество имаат сите кои имаат моќна креативна страна.

Повикот за дизајнери е отворен и ќе трае до 1 февруари 2016 година. Апалицирајте преку отворената пријава овде. Оваа пријава се однесува за дизајнери на накит, занаетчии, модни дизaјнери и друг прoфил на креативни творци кои имаат готови производи и сакаат да ги понудат за продажба пред пошироката јавност.

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.