Едноставно и брзо до вашите омилени продавници

0

Веќе сте член на Lyoness куповната заедница, но се уште не знаете како да ги Пронајдете Трговските Партнери каде можете да ги користите Вашите членски предности? Следете ги чекорите во продолжение за да дознаете како најлесно можете да пребарувате.

Како член на Lyoness куповната заедница потребно е да се најавите на интернет страницата www.lyoness.mk со Вашите кориснички податоци. Откако ќе се најавите, одберете ја опцијата Пронајди Трговски Партнери од менито на почетната страница.

12

Потоа, следниот чекор е да ја одберете опцијата Пребарување на трговец доколку знаете кој Трговски Партнер сакате да го пронајдете или пак, можете да пребарувате по категории во зависност од тоа што ви е потребно.

123

Доколку ја одберете опцијата Пребарување на трговец, пред Вас ќе се отвори прозорец со сите Трговски партнери на Lyoness. На располагање ви стои и можност за напредно пребарување односно пребарување по град или држава (доколку сакате да пронајдете Трговски Партнер во друга држава).

Исто така, можете да ги обележите Омилените Продавници и истите уште поедноставно да ги пронајдете. Вашата Омилена продавница можете да ја маркирате со кликнување на зеленото срце во десниот горен агол.

1234

Доколку ги селектирате омилените места за пазарување, следниот пат кога ќе се вклучите во Вашата канцеларија истите ќе ги пронајдете со само еден клик во Пребарување Трговски Партнери – Омилени продавници.

12345

Ви посакуваме многу забава при пазарувањето со Lyoness!

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот