Еден ден од минатата недела на познатите(галерија)

0

Во фокусот на јавноста секогаш се активностите на познатите лица од Холивуд, кои каде и да се појават предизвикуваат интерес и внимание.

Папараците ги следат постојано, го фотографираат и на тој начин го документираат секој нивни чекор.

Што правеа тие изминатата недела, погледнете ја галеријата.