Дизајни кои не можете да престанете да ги гледате

0

Ерменскиот уметнички илустратор Едгар Артис користи интересен микс на секојдневни објекти за да креира прекрасни фустани. За него сè може да биде инспирација: рефлексија во прозорец, есенски лисја или дури обична зграда. Овие креативни скечеви често вклучуваат случајно избрани предмети како кибритчиња, семиња и различно овошје и зеленчук. Да погледенеме:

58905-650-1453192052-paper-cutout-art-fashion-dresses-edgar-artis-62__700 58955-650-1453192052-paper-cutout-art-fashion-dresses-edgar-artis-63__700 59005-650-1453192052-paper-cutout-art-fashion-dresses-edgar-artis-67__700 59055-650-1453192052-paper-cutout-art-fashion-dresses-edgar-artis-53__700 59105-650-1453192052-paper-cutout-art-fashion-dresses-edgar-artis-50__700 59205-650-1453192052-10299841_1607018626229492_707507485_n-800x800 59255-650-1453192052-paper-cutout-art-fashion-dresses-edgar-artis-47__700 59355-650-1453192052-paper-cutout-art-fashion-dresses-edgar-artis-70__700 59405-650-1453192052-paper-cutout-art-fashion-dresses-edgar-artis-89__700 59455-650-1453192052-paper-cutout-art-fashion-dresses-edgar-artis-90__700 59505-650-1453192052-paper-cutout-art-fashion-dresses-edgar-artis-93__700 59555-650-1453192052-paper-cutout-art-fashion-dresses-edgar-artis-88__700 59655-650-1453192052-paper-cutout-art-fashion-dresses-edgar-artis-74__700 59705-650-1453192052-paper-cutout-art-fashion-dresses-edgar-artis-75__700 59805-650-1453192052-edgar-artis-rajzok-cosmopolitan5 59855-650-1453192052-10865009_1635261803361049_939171858_n-800x800 59905-650-1453192052-1452978961-54d0df7c8a96d250b0f1aa2c1a9ca6d7

При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.