Девицата и сексот

0

Од сите знакови во зодијакот, мажот девица е оној кој најлесно се воздржува кога е секс во прашање. Оваа способност да го контролира своето либидо значи дека е малку веројатно да имате ситуација кога тој би бил претерано нестрплив во кревет. Тој ужива во сексот, но е пасивен. Веројатно вие би биле таа која ќе ја води играта.
Идеална секс поза за него е онаа каде што тој би бил потчинет. Сака да почувствува доминација од партнерката.

Жената девица е позната како интелигентна перфекционистка и заводлива божица чија атракција бара внимание на секое човечко суштество, било да е машко или женско. Ако се обидувате да ја освоите, најпрво ќе наидете на препреки бидејќи таа е доста комплексна личност, но кога еднаш ќе го најдете патот до нејзината спална соба ќе бидете среќни што сте успеале.
Идеална сексуална позиција за жената девица е кога таа седи на крајот од креветот со раширени нозе, а вие си го правите своето. Карактеристично за оваа жена е дека е голем љубител на мастурбирањето, па често не ни бара партнер.

 

При објавување материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.

 

Остави коментар