Дестинација- места како од бајка

0

Ако некогаш сте посакале да се чувствувате како во бајка, тогаш посетете ги овие локации…

Овој пат ви претставуваме дестинации кој ќе ве воодушеват.
Планетата Земја е полна со убавини кои сеуште не сте ги откриле, но ние сме тука за да ви ги покажеме.

Целта на патувањата е да се промени средината, ослободуваљето на умот и секојдневните обврски и проблемите кои ве опкружуваат, всушност да го опуштите телото и духот.
Овие преубави места ќе ви понудат искуство што само сте го сонувале.
Ако одлучите да посетите барем една од овие 18 локации ќе почувствувате вистинска бајка барем за неколку часа.

Уживајте во фотографиите на овие места што ќе ве остават без зборови.

Colmar- Франција
luksuz-lifestyle=putovanja-destinacije-mesta-kao-iz-bajke-99

Ashikaga- цветен парк Јапонја
luksuz-lifestyle=putovanja-destinacije-mesta-kao-iz-bajke-02


Rako– мост Германија
luksuz-lifestyle=putovanja-destinacije-mesta-kao-iz-bajke-03
Hohenzollern- замок Германија

luksuz-lifestyle=putovanja-destinacije-mesta-kao-iz-bajke-04

Tunnel of love- Украјна
luksuz-lifestyle=putovanja-destinacije-mesta-kao-iz-bajke-05

Hallstatt- Австрија
luksuz-lifestyle=putovanja-destinacije-mesta-kao-iz-bajke-06
Chiang mai- Тајланд
luksuz-lifestyle=putovanja-destinacije-mesta-kao-iz-bajke-07
Lake reschen- Италија
luksuz-lifestyle=putovanja-destinacije-mesta-kao-iz-bajke-09
Seljalandsfoss-Ирска
luksuz-lifestyle=putovanja-destinacije-mesta-kao-iz-bajke-10

Градска палата Индија
luksuz-lifestyle=putovanja-destinacije-mesta-kao-iz-bajke-08
Ta Prohm- Комбоџа
luksuz-lifestyle=putovanja-destinacije-mesta-kao-iz-bajke-13
Шума во Северна Ирска
luksuz-lifestyle=putovanja-destinacije-mesta-kao-iz-bajke-12

Sintra- Португалија
luksuz-lifestyle=putovanja-destinacije-mesta-kao-iz-bajke-15
Тirol- Италија
luksuz-lifestyle=putovanja-destinacije-mesta-kao-iz-bajke-17
Оneonta Оregon
luksuz-lifestyle=putovanja-destinacije-mesta-kao-iz-bajke-18
При објавување на материјали од порталот www.hybread.mk во друг медиум, задолжително наведете го изворот од кој е преземен текстот.