Дестинација: МАДАГАСКАР

0

На многумина позната преку анимираниот филм Madagascar, оваа земја е една од најегзотичните места за посета за тие што сакаат пространи плажи, богата природа и вкусна храна. Мадагаскар е африканска земја што секој треба еднаш во животот да ја посети.

 

madagascarbeach 1

princesse-bora-lodge 2

Madagascar-_cycling-dreadful-roads 3

Madagascar-Trees1 4

how-many-people-live-in-madagascar 5

Madagascar_people 6

food 8

58-antsirabes-food-market-is-colorful 7